tirsdag 28. april 2009

Sommerdager på Herlighet




Nå er det full sommer følelse på Herlighet! Butikken har fått sommerfargene og atmosfæren til å stråle som ei sol. Vi har nå tilbud på den hagegruppen på siste bildet, utrolig fine:) SÅ løp og kjøp! Ha en herlig dag i dette flotte været :)

lørdag 25. april 2009

Lørsdag`s mat tips



Tenkte vi skulle begynne med et lite mat tips hver lørdag! Oppskriftene blir som regel hentet fra noen bøker vi har i butikken av Kristin Jacobsen. Som hun sier selv har er det "vann i munnen garanti". Idag har det ei nydelig kake fra Desserter & kaker:

PAVLOVA

6 store eggehviter 
300 g sukker
1 ss balsamico-eddik
1/4 ts salt
1 ss maisenna
100 g mørk sjokolade, hakket

6 dl kremfløte
Bær til pynt

Bruk en kjøkkenmaskin og pisk eggehviter, salt og litt av sukkeret til myk marengs, på middels hastighet. Tilsett resten av sukkeret gradvis. Tilsett eddik, og øk hastigheten. Pisk til du får en tykk og blank marengs. Vend til slutt inn siktet maisenna og hakket sjokolade. Form en stor rund marengskake på et bakepapir eller på en silikonmatte. Stek marengsen ved 150 grader i ca 1 time. Sett Ovnsdøren på gløtt, og la marengsen avkjøles inne i ovnen. Den skal være sprø utenpå og myk inni. Legg marengsen på et fat, dekk med myk pisket krem og masse bær. Du bruker de bærene som er best på den årstiden, eller det DU liker best! :)

TIPS! Pass på at det ikke er rester v eggeplomme i hvitene. Det kan være grunnen hvis eggehviten aldri blir stive. Det er også viktig at piskebollen er helt ren. Stål og glass egner seg best!

fredag 24. april 2009

Gjort om

 Har bare fått tatt dette bilde, flere kommer imorgen :) Ha en herlig helge alle sammen!!

torsdag 23. april 2009

Ny tunika


Kjempe stil tunika er kommet til Herlighet! OG ikke minst de stilige solbrillene, hippie time :) 

onsdag 22. april 2009

ahhh





Sommeren kommer med storm skritt og nå er det tid for hagemøbler!! Endelig, her er en av de som er kommet inn, stor og deilig. Flere kommer:) 
Og ikke minst se så kule de rammene er, de er bare sååå tøffe!
Håper alle får en herlig dag, med mange gode stunder :) 

tirsdag 21. april 2009

Herlig sommerfarge




For en sommerfarge. Serien dere ser her er et mateus servise, vi har den i mange farger. Men de skiler seg ut, spesielt på denne årstiden. En helt herlig serie som får deg til å drømme deg langt borte til et vakkert sommerhus. På bildene her er det blandet to nyanser av blåfargen, en lys og en mørk. Og blande de fargene gjør ingenting heller tvert imot:) Er ikke denne serien herlig? 

mandag 20. april 2009

Store funn






Det har vært en hektisk uke på Herlighet denne uken. Butikken har fått inn nye varer og mye av butikk en gjort om. Så nå er det bare å ta turen for dere som bor i området, du blir møtt med atmosfære som du ikke vil glemme! 
Elsker denne stilen! En stil, hvor det ser ut som man har vært i fjæra å plukka med seg! Ahh. Dette er virkelig sommer! Bare den lampen er et stort funn, den vil gjøre et helt rom for seg selv! Og ikke minst den slitte, gammeldagse kommoden på det øverste bordet. 
Hva synes dere, liker dere denne stilen? :) 
Ha en strålende mandag! 

tirsdag 14. april 2009

Ny kjole



ahh, for en kjole. Denne kom igår, det går jo ikke ann å ikke bli forelsket i en slik kjole. Og ikke minst de kule solbrillene, det er bare en sommer favoritt!
 Hva synes dere? Det er noen sommerfølelser som titter fram her :) 

Netthandel

Netthandel har lenge vært en stor suksess i verden, men nå har det for virkelig kommet til Norge også. Siden vi har hatt så mye å gjøre med nytt navn, ny profil og mye dill dall, har vi ikke kommet dit ennå. Men dette er noe vi mener vi bør få til. Men vi lurer på om det er noe dere lesere å synes? Er en netthandel fra Herlighet noen for deg? 


mandag 13. april 2009

Rå sofa

En helt ubeskrivelig sofa, som vil gjøre hvert rom om til noe helt annet enn kjedelig

søndag 12. april 2009

Ny spisegruppe





Stilig retro vintage spisegruppe med direkte import fra India. Der letet vi i krok til krok og der fant vi det! Noe vi ikke kunne gå ifra, og vips sto denne Herlige gruppen i butikken vår :) OG gjett om vi er glad for det! For dette er en fryd å både se og sitte på! 

tirsdag 7. april 2009

God påske



Her er litt inspirasjon til koselig påskepynt fra Herlighet :) Håper alle får ei herlig påske! 

fredag 3. april 2009

Påske


Nå nærmer påsken seg med stormskritt. Dette er noe vi har gledet oss til, friske farger som lager litt liv i butikken. Vi har mange koselige interiør ting som du gjerne vil ha på stuebordet ditt i påsken. Kom inn å se, vi har alt fra påskekyllinger, gule/grønne lys i mange forskjellige størrelser, løpere og duker. Velkommen inn til en hyggelig handel, men smilende damer i gule forkler som gjerne vil hjelpe deg til å gjøre et bra kjøp. 

torsdag 2. april 2009

Kul veske


Helt utrolig kul og røff vekse, du bare må ha når du har sett den.  En ting vi på Herlighet er opptatt av er varer som er økologiske, altså varer som ikke kommer fra en truet tresort  eller av dyr som mishandles. Denne vesken kan du med andre ord kjøpe med god samvittighet. 

onsdag 1. april 2009

Ny HØIE avdeling




Endelig har det kommet nye avdeling til dyner, puter, sengetøy og laken. Den nye avdeling gjør det lett for deg som kunden å lese deg fram til hvilken dyne som passer best for deg! Det finnes utrolig mange gode tilbud og varianter som lett faller i smak. Glade damer står klar til å hjelpe deg, slik at du drar hjem med en kjøp du sent vil glemme. Så ta turen innom å la drømmene dine bli til virkelighet!