fredag 24. desember 2010

Luke 24

Luke 24 og JULAFTEN!!!! :)

For en herlig dag da dere, hvit jul til og med!!! :)

Se hvilken gave vi har til dere idag da!!!
Pajar støveletter til en verdi 1690,-!!! :)

Det du må gjøre for at disse skal bli dine, er å
fortelle oss om din koseligste julemorgen!!GOD JUL alle sammen!!! :)
Håper dere koser dere masse!! :)

10 kommentarer:

 1. De koseligste julemorgenene var jo selvfølgelig da jeg var liten! Å spise julestrømegodteri i bare pysjen mens man ser på Askepott! :-)

  SvarSlett
 2. Jeg har hatt den kosligste morgenen på lang tid i dag. God frokost sammen med mannen min, en forelsket sønn og kjæresten hans ;) Nå er det Askepott :)
  God jul!
  Hilsen Turid

  SvarSlett
 3. Den herligste julemorgen;) Min lille jente våkner i sengen full av forventninger og er så spent. Vi må være med henne ut på gangen og inn på sutuen. Vi går bort til vinduet og ser om nissen har vært på besøk - vi satt ut grøt til han i går ved leikehytta i hagen - en oppstemt jente ser at nissen har vært her og spist grøten og lagt igjen en sjokoladenisse til henne. Så ser hun bort på peisen og ser at nissen har vært på besøk i natt og fylt julestrømpen, det smilende og forventningsfulle ansiktet til min lille jente er herlig - så koselig!! Hennes og mine forventninger til julafens morgen er innfridd ;) Så er det frokost med julemat og julestemning, etterfulgt av julebesøk og utveksling av pakker.Så er det Tre nøtter til Askpott. En koselig og herlig julemorgen. Akkurat som den skal være. Gleden og julen kommer mer og mer.
  Gledelig jul!
  Juleilsen fra Catrin ;)

  SvarSlett
 4. I dag koste jeg meg med julebrød med egg og sursild, og selvsagt kaffe til. Da snakker vi om julefrokost og en god start på dagen.

  SvarSlett
 5. Hei, ramlet tilfeldigvis innom via en annen blogg - for en herlig overraskelse! Min kosligste julemorgen tror jeg jammen må være dagens. Våknet tidlig, egentlig alt for tidlig av et par føtter på snart tre som kom tassende over gulvet og sa at nå hadde vi sovet nok. I pysj og under pelspleddet hadde vi en herlig stund med snekker andersen boken før det var litt tv. Etter det var det å sammen lage goood frokost til resten av familien, godt til alle sammen. Det er det viktigste! Så en tur ut med kjelke for å riste av seg litt spenning. Det har vært en perfekt dag, og det er sånne dager en må stoppe opp litt og lagre stundene til gode minner! God jul til dere!

  SvarSlett
 6. Det var i morges da jeg våknet opp sammen med min datter på snart 5 år, vi lå og fniste og snakket om hva som skal skje senere i dag:) Begge var i godt humør;) og dette synes jeg var en veldig koselig julemorgen!

  SvarSlett
 7. Hvem vant luke 23? :)

  SvarSlett
 8. det var den første julen sammen med vår sønn som da var 4mnd.Etter ni år med forsøk,prøverør og annen behandling kom han til oss!!!Verdens beste julaften morgen å våkne sammen med han.


  GOD JUL,KLEM FRA KAREN

  SvarSlett
 9. Hei. Min koseligste julemorgen var da jeg fikk mitt første barn. Ble født kl 09 på selveste julaften:):)Den vakreste julegaven, og en fantastisk julemorgen!!
  Ha en riktig fin jul videre:)
  Hilsen Marie Elise
  hvitlykke@gmail.com

  SvarSlett
 10. julemorgen med forventningsfulle småjenter som springer til julestrømpene og finner godteri og små gaver og spiser sjokolade til jul i månetoppen. de er mette før frokost og er spente resten av dagen
  mor og far spiser egge frokost og drikker te, mens julefreden senker seg...
  god jul

  SvarSlett