mandag 16. mai 2011

SEA

Velkommen til vår SEA!!

Enten du skal lage til et naust, et båthus eller bare en veranda, har vi det du trenger for å friske opp til sommeren og late dager ved sjøen.

Slipp følelsen av sjø, fisk og sommer inn i deg!!


Miks hvitt og blått av forskjellige nyanser for å skape en behagelig stil

Heng SEA skilte opp på veggen i naustet og man skaper en stemning med en gang!!Vakre og deilig puter fra Himla!!

Kule bokser, som enten kan brukes til pynt eller til å ha fiskekroker i? :)


Disse lyktene fra LAMA gir fantastisk lys!!

Heng opp fisker i taket eller bare legg den rundt om på bordet,eller kanskje de kan brukes som bordkort ved en sommerfest?

Servise fra Mateus


Ønsker dere en herlig dag!!! :)

5 kommentarer:

 1. Og forresten, det glemte jeg å si på den forrige kommentaren, dødsstilig at dere har blogg, det var jeg ikke klar over! :) Dere burde legge ut bilder oftere, og kanskje større bilder? :) Kjempekjekt for oss som liker sånt, og utrolig god markedsføring for dere! ;) Gleder meg til å følge med videre :D

  SvarSlett
 2. Hei og takk for det!! :) Blogg er gøy! Hvis du trykker på bildet,kommer det opp stort, men vi holder på å lage en ny blogg, der vil bildene bli større :) Så det er bare å glede seg :) Ha en HERLIG dag :D

  SvarSlett
 3. Dere har bare så mye fint :)knall tøft naust skilt :))

  SvarSlett
 4. tusen takk :) Ja, det er rå stilig!!! :)

  SvarSlett
 5. Sv: Så bra! Jeg er kanskje i overkant entusiastisk over butikker jeg liker i sosiale medier, men jeg digger det :D Ingenting er bedre enn å finne inspirasjon fra butikker man faktisk har tilgang til! Hater å se på masse ting jeg ALDRI kommer til å finne, eller evt må halve landet rundt for å finne! Dere har jeg jo i nærheten, så det er ypperlig :D Gleder meg til å se nybloggen! :)

  SvarSlett