mandag 26. september 2011

Hytteinteriør


"God morgen alle sammen! :) 

Fant en kjekk artikkel på dagbladet her en dag, om hytteinteriør er blitt stuerent, og tenke å dele litt av den med dere! Du kan lese hele artikkelen her.   

Når vi var på messe i Lillestrøm kjøpte vi masse fint fra LAMA, og mange av de produktene har et hyttepreg! Vi gleder oss til det kommer i butikk i løpet av høst/vinter. 

Her er blant annet noe av det som sto i artikkelen til dagbladet: 

"Stilen har vært elsket av hytteeiere landet over i lang tid men nå tror interiørekspertene at den typiske norske hytte stilen også er på full fart inn i stua hjemme. "
"Interiørmesser både her til lands og rundt om i Europa har sammen budskap: Naturen skal inn. Der er ikke noe nytt, tenker kanskje mange, naturen har vi sett i bøtter og spann i interiøret de siste par årene. Men det som skiller årets trend fra de foregående er at nå skal ikke naturen være rå og vill. Der er ikke det røffe utemmede vi er på jakt etter lengre. Nei, nå vil vi tilbake til det trygge, lune og varme naturen har å tilby. Mørk skog, mye mose og organiske linjer preget trendbildet. Norsk natur og mønster og teksturer vi kjenner og har et forhold til kommer for full fart inn i butikkene."

Her kommer litt bilder fra LAMA når vi var på messen! 

Ha en herlig dag alle sammen! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar