Merker

Sov
HØIE
Har satt sitt preg på det norske soverommet i generasjoner. Høie er et av de ledende sengtøymerkene i Skandinavia. De lager dyner, puter og sengetøy for Skandinaviske forhold, tilpasset naturen og årstidene.

NORSK DUN/TURIFORM
Man må tilbake til 30-tallet og den lille bygda Mysen ved svenskegrensen. Der ble det startet et firma som spesialiserte seg på vask og fylling av dundyner og puter.

NORSK DUN
Er dyktige til å finne og håndtere god dun. De leverer kun det beste tenkelige. Det innebærer at veien for dun og fjær til soverom gjennomgår en rekke strenge kontroller for at du skal få det du forventer av dem.

TURIFORM
Turiforms sengetøy er den detaljen som tar vare på soverommet. Turi Tobiassen vil at Turiform skal stå for enkelhet, stilrenhet, helhet og kvalitet til overkommelige priser.

Gardiner
KIRCSH
Mulighetene er minst like store som dine vinduer. Velkommen til et vel av muligheter for funksjonell solskjerming og moderne boliginnredning med Kirsch sin nye solskjermingskolleksjon!

MOFLIN
Er en av Norges ledende distributør av gardiner. Ofte utvikler Moflin sine egne mønstre og fargestillinger for å møte behovet i markedet for å kunne garantere et høyt kvalitetsnivå, blir varene produsert på høyteknologiske fabrikker, hvoedsakelig i Europa.

BORGE
Er også ledende leverandør innen gardiner, de har også tapeter. Med oppdaterte designstudio, avanserte logistikksystem og landsdekkende distribusjon, produktutvikler, markedsfører og distribuerer de tidsriktige kvalitetsprodukter.

Interiør
HIMLA
Årstider, farger og trender inspirerer oss til å forandre våre hjem, inspirasjon som gir oss nye stemninger. Kreativitet og fornyelse er santralt i Himlas tekstil kolleksjoner som forsterker stemninger i alle rom. Mend vårt omfattende og koodinerende sortiment av gardiner, tepper, pledd og puter vil vi gi deg mulighet til å skape den rette atmosfæren i ditt hjem.

CHOFF
Choff design har kombinert Skandinavisk smak og enkelhet med Østens fine håndverkstradisjoner og varme farger på en helt ny måte. Resultatet er en spennende kolleksjon innenfor interiør med blant annet små møbler, krukker, boligtekstiler, kurver, glass, bestikk og brukskunst.

BRUKA
Bruka design produserer møbler og ting til hjemmet. Kurver av flotteste kvalitet. Tekstiler som passer til alt de har av keramikk, glass og trevarer.

SIA
En kolleksjon av gaveartikler skapt med temaer. Sia er et veldig kreativt varemerke som tilbyr 2 kolleksjoner hvert år. Disse kolleksjonene er delt inn i forskjellige stiler (fra klassisk til moderne). Temaet er en kombinasjon av produkter som skaper en atmosfære i ett eller flere rom i huset, med et utvalg av farger og en bestemt stil.

BLOOMINGVILLE
Hjem med nostalgi og enjelhet. Levende lys i små dekorasjoner, duften av frisk gran og kanelkrydret gløgg, fine pakker og konfekt av den beste marcipan. En søt forventning, som får vannet til å løpe i munnen. Hyggelige sammenkomster med familie og venner trenger seg på.

LISBETH DAHL
Lisbeth Dahls team har latt seg inspirere av gammel kunst og håndtverk. De lar seg fascinere av rike detaljer, de elsker det eksepsjonelle og målet er å lage et marked med en fantastisk vinterkolleksjon. Lisbet Dahls design er laget med et ønske om en aften mer minnerik, en morgen mer forfriskende og en vinterdag mer magisk.

RICE
Morsomme fargerike varer for alle rom. Designet og utviklet i Danmark, og produsert i den tredje verden med respekt for menneskene.