fredag 7. oktober 2011

Nicolas Vahè

Nicolas Vahé ble født i Nord-Frankrike og han er utdannet kokk og konditor ved "Pic Valence" - en fransk 3.stjernes Michelin restaurant.

1 2007 startet han sitt egen merkevare av spesialiteter, fra sine egne oppskrifter. Han liker å kombinere tradisjonelle oppskrifter med "moderne kjøkken" og har en inspirasjon fra hele verden. Han har et veldig nært samarbeid med råvare produsenter i blant annet Frankrike og Italia, som sikrer en jevn høy kvalitet og god smak på produktene! 
"Fokuset er på å skape en sensuell opplevelse for alle mine kunder. Det skal være en pirrende og sterk opplevelse for alle sanser å være i kontakt med mine delikatesser." - Nicolas VahèConfit
De deilige confit`er smaker godt på toppen av gode oster som geitost, blå ost og andre sterke oster. Kvede, kirsebær, fiken, valnøtt, hvitvin og pære er smakene. 


Vinaigrette/Salat dressing
 Prøv sitron vinaigrette som gir alle salater en frisk og lett smak, eller den deilig sennep og utre vinaigrette, som er perfekt for potet salater. 


Sennep

Her finner du et bredt utvalg av spennende sennep. Her er chili sennep, som er perfekt for oksekjøtt, kalvekjøtt og vilt – til spennende drue sennep til fisk eller ost. 

 Rouille 
Dette er deilig paprika og hvitløk majones, som kan bruks til å smaksette en suppe eller ved siden av til reker og surimi. Dette er en fantastisk erstatning til den tradisjonelle majonesen. 


Marmelade
Disse er fullpakket med de beste bærene som er nøye valgt ut med på bakgrunn av friskhet og modenhet. De er tilsatt sukker som bevarer marmeladens duft, farge og smak. Disse er ideelle for frokost, til yoghurt naturell, på brødskiven eller på toppen av pannekaker. 


 Fiskesuppe
Den berømte Middelhavet spesialitet er nå blant en av hans gourmet spesialiteter. Hummer og fisk gir en fyldig konsistens og smak, mens tillegg av brennevin, fløte og hvitvin gir suppen sin karakteristiske smak. En rask og enkel rett – både til hverdags og fest. Gavepakken 
Den perfekt gaven til en du er glad i, men en smakebit på Nicolas Vahè sine spesialiteter. 


Risotto
Denne italienske delikatessen er nå å finne i tre spennende varianter. Safran risotto, sopp risotto og grønnsak risotto. Risottoen tar bare 15 minutter å tilberede og du har en deilig rett som vil føre tankene til solfylt Italia. 


 Salt og Pepper
”Salt tar det” – Derfor utviklet Nicolas er bredt spekter av salter med spennende krydder og en rekke deilig pepper. Prøv Parmesan ost & Basil salt på et godt stykke brød dyppet i olivenolje.


 Sjokolade
Disse deilig sjokoladepåleggene er noe å skjemme bort seg selv og sine kjære med. Prøv Milk delight som er en gammel oppskrift han har fra sin franske bestemor. Prøv den på pannekaker med iskrem eller til frokost.


 Sjokolade fondue
Denne desserten krever lite forberedelsestid og passer perfekt til en hyggelig avslutning på et middagsselskap. Dypp deilig frisk frukt i en av de mange fonduevariantene.

  
Pesto
Han har utviklet er bredt utvalg av deilig pesto. Helt fra de mer tradisjonelle pesto til spennende nye smaker. Prøv hvitløks pesto, denne passer perfekt til lam. VELKOMMEN TIL OSS! :) 
Gå inn på facebook siden hans her å "like" siden hans, her kommer mange gode tips og nyheter! :) 

Hjemmesiden hans er også veldig god, den finner du her.

/ Kilde http://www.nicolasvahe.dk /

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar