søndag 9. oktober 2011

Pukka

Vi <3 pukka tea

Dere kan også "like" siden til Pukka her på facebook! :) Anbefales! 


 Dere MÅ prøv disse fantastiske pukka teen vi har i butikken om dere ikke allerede har gjort det da! ;)  

Her kommer litt informasjon som er hentet fra hjemmesiden deres :) Håper dette gjør det lettere for dere å velge mellom alle disse herlighetene! :) 


Lemongrass & Ginger. Er en fantastisk blanding, nå med sitron verbena blader og mer sitrongress for å virkelig løfte den friske og skarpe smaken. Ingefær gir ett spark, sitrongress og verbena gir en utrolig flott og rund sitrussmak, for ikke å nevne duft! Naturlig koffeinfri. 100% økologisk.

Love. Hvem kan motstå ren kjærlighet? La deg forføre av denne uimotståelige teen med sin bukett av skjønne blomster bundet sammen av den store harmonisator, kinesernes Keiserurt, også kjent som lakrisrot. Naturlig koffeinfri. 100% økologisk

Licorice & cinnamon. Er en fantastisk blanding med lakris, kanel og mørke toner fra kakaobønne og ristet sikoryrot. Vårt beste alternativ til kaffe. Passer til de fleste anledninger og de mest kresne ganer. Ren glede i en kopp og bedre enn kaffe for magen. 100% økologisk.

Chamomile & Vanilla.  De fineste kamilleblomstene og den beste vaniljen har blitt kombinert for å gi deg en myk og behagelig nytelse. Fullendt og beroligende, med noen av naturens fineste urter. Ikke rart den vant Great Taste Gold i 2010. La deg forføre. Naturlig koffeinfri. 100% økologisk


Relax. Lengter du etter å få slappet skikkelig av? Da er dette din "cup of tea"! Sett deg ned, slapp av og nyt! Denne urteblandingen er perfekt for å styrke og jorde deg som har mange baller i luften og høyt tempo i hverdagen, balansere ”vata” energi. Mentalt styrkende, godt for fordøyelsen og forbindes tradisjonelt med en lang rekke helsefordeler. Naturlig koffeinfri. 100% økologisk.

Refresh. En klassisk balanserende blanding for ildfulle "pitta" engergier. Kjølende, pleiende og nærende. Slukker ikke ilden, men hjelper den brenne med en harmonisk konsentrert ro,slik at du føler deg klar og forfrisket. Naturlig koffeinfri. 100% økologisk. 

Revitalise. En krydret urteblanding som gjenoppliver sansene, gir spenst og liv til kropp og sinn og hjelper deg å føle deg energisk. Kan hjelpe ved lette forstoppelser. Vidunderlig smak og en perfekt kickstart for å balansere ”kapha” energi. Inneholder også noen av naturens kraftigste antioksidanter. 100% økologisk


Original chai. Sort te krydret med varmende og søte urter. Inneholder kraftige antioksidanter og urter som er kjent for å stimulere og varme. Kan nytes med bare varmt vann eller som en ekte nydelig chai kokt med melk og honning. Vinner av Great Taste Gold 2010. 100% økologisk.

Green chai. En ekte grønn chai. Trekkes i vann eller melk. Oppløftende, krydret og søt. Full av antioksidanter og smakfulle urter. Med grønn te, stjerneanis og kardemomme. Denne er det lov å nyte med honning og god samvittighet. Vinner av Great Taste Gold 2010. 100% økologisk.

Vanilla chai. En fantastisk harmonisk, aromatisk og krydret urtete. Søt og delikat, kraftig og krydret. 6 klassiske urter i en perfekt urte-chai. Vinner av Great Taste Gold 2010. Koffeinfri. 100% økologisk.Three mint. En fyldig forfriskende og søt blanding av tre typer mynte. Hjelper fordøyelsen og virker kjølende når du trenger det. Naturlig koffeinfri. 100% økologisk.

Three gingerEn blanding med kick! En fantastisk smak dannet av tre typer ingefær som varmer og stimulerer. God for fordøyelse, omløp og humør. Ett krydret løft i hverdagen verdig en fest. Keiserurten lakris sørger for harmoni og samspill mellom urtene. Naturlig koffeinfri. 100% økologisk.

Three fennelEn søt, skjønn og fullstendig nydelig te med tre utfyllende fenikkelsmaker. I Ayurveda er fennikel, eller madhurika "den søte" brukt til å balansere alle tre konstitusjoner (doshaer) knyttet til elementene. Bringer harmoni til hele systemet. 100% økologisk.

Three tulasiTulasi, eller hellig basililkum brukes tradisjonelt til å åpne hjertet og sinnet og gi mental klarthet og oppmerksomhet. Regulerer og gir næring. Studert i vesten for sin positive effekt på cellefornying og beskyttelse, og sin positive effekt på betennelsestilstander. I ayurveda kjent som en Rasayana, foryngende urt, som nærer til en perfekt helse og balanserer sinnet. 100% økologisk./ kilde http://pukka.no/index.php /


PS. Se til høyre på siden vår, vi har en liten måling på hvor ofte besøker du bloggen vår!? Vi setter stor pris på om du stemmer! ;) 

3 kommentarer:

 1. I am really very glad after read here and I appreciate for the information that you presented here.

  SvarSlett
 2. HEi
  Hørte at dere hadde hatt en flott kveld i går for deres facebook venner, håper det blir en slik kveld for oss som ikke er på facebook, emn som leser bloggen.
  God helg!!
  Kunde ;)

  SvarSlett
 3. Hei! Kvelden var veldig vellykket! :) Man skal ikke se bort ifra at det kan skje! ;)

  SvarSlett