fredag 3. desember 2010

Luke 3

Det er det klart for luke 3 i herlighets julekalender!!

For å delta idag skal du fortelle om en opplevelse du har hatt om herlighet, enten fra bloggen vår, facebook, eller fra butikken :)

Premien idag er en herlig lykt fra mille moi til en verdi av 529,-.!!
Tenk så koselig å ha denne i stuen.
Nå som det er mørke tider og hjemmene er lune, vil den
vakre stjerne lyse opp ditt hjem!! :)


Den heldig vinneren av luke 2 ble Kristin Myrseth Sunde!! Gratulere så masse!
Send en mail til martine_aakre@hotmail.com med adressen din, så er den deilig julekaffen din :)

Lykke til idag folkens!! :) Vi gler oss til å høre din opplevelse!! :)

4 kommentarer:

 1. Da blir jeg den første som åpner med en kort opplevelse av HERLIGHET ♥
  Det er en herlig butikk med flott atmosfære og å komme inn i butikken er som en DRØM :) Man kan velge og vrake i mye vakkert og hente inspirasjon til mange interiør ideer.
  Gler meg til neste besøk som blir når jeg og ungane skal møte mamma for å overrekke årets julegaver :) Er innom stort sett kvar gang jeg er på bytur ( bor på Stranda ).
  Ha en flott dag også ønsker jeg meg sjøl og andre lykke til med luke 3 trekningen :)

  SvarSlett
 2. Herlighet er jo bare herlighet!
  Må alltid innom butikken når jeg er forbi, for hver gang jeg er her så gir butikken meg en så god atmosfære og stemning. Tror det var i oktober en vennekveld at jeg var innom, da var det x-tra stas - koselig og smilende betjening, mennesker som sang og underholdt (tror det var et kor fra Sula). Utrolig bra service og stemning. En flott butikk som gir kundene sine det de vil ha, atmosfære, inspirasjon, flotte produkt og god service. Gleder meg alltid til å titte innom butikken;) Hilsen Catrin

  SvarSlett
 3. Jeg ble så glad da jeg så at dere hadde fått inn PAJAR støvletter! Det har vært tidenes kaldeste vinter i Trondheim så langt, og endelig skulle datteren vår slippe å fryse tærne av seg. Men "prinsessen" vår hadde fått seg enda en piercing, og støvlettene var IKKE hennes stil... så heretter må hun lide i stillhet, for jeg vil ikke høre så mye som ett ord om hvor kaldt det er! Og den lykkelige eier av verdens HERLIGSTE støvletter, det er jeg!

  SvarSlett
 4. Jeg er fast kunde hos dere, må innom hver gang jeg er på Moa selv om jeg bor et godt stykke unna. :) Siden vi flyttet inn i nytt hus for 4 år siden så har det blitt en del herlige varer fra Herlighet som har kommet i hus, og jeg er veldig godt fornøyd med både utvalg, service og handleopplevelsen hos dere. Det er så mye lekkert i butikken, og jeg setter særlig stor pris på det store utvalget innen tekstil. Jeg syns hele butikken er så innbydende, alt fra de små detaljer til den store helheten, ja til og med de blå papirposene deres er så lekre at jeg sparer på de :)))
  Julehilsen fra Tanja Kirkeland.

  SvarSlett