mandag 10. mai 2010

Alpaca Society


Alpaca Society, er et norsk merke med eksklusive produkter for dame, hjem, baby og barn. Det vakre alpakkamaterialet spiller hovedrollen i designuttrykket. Klassiske modeller og delikate farger er nøye utvalgt for å gi materialet den oppmerksomheten det fortjener.

Produktene er skapt av kyndige, kunnskapsrike hender av kvinner og menn i Peru. Råmaterialene som de benytter kommer fra Peru. Peru er et land med lange tradisjoner innen håndarbeid og tekstiler, og arbeidet tilføres all den stoltheten og kunnskapen peruanerne har til sitt "myke gull". Alpaca Sosiety er glade for å kunne bidra til å sikre arbeidsplasser i en konkurranseutsatt næring i Peru. De er også medlem av Initiativ for etisk handel.

Hvert av plaggene til Alpaca Society vies tid og oppmerksomhet. Produktets sjel ligger i summen av de små detaljene. I kombinasjon med enestående råvarer er resultatet alltid verdig og vakkert. Og det merker du når du tar på produktet, det kan vi på herlighet garantere.

Det kreves litt innsats å ta godt vare på et produkt fra Alpaca Society. Men belønningen er at du får et plagg du kan ha glede av i mange år.

Gå inn på hjemmesiden deres å les mer om dette fantastiske merke: http://www.alpacasociety.no/

1 kommentar:

 1. Den genseren tror jeg nesten det står mitt navn på.
  Hva koster den?
  Det store koppestativet i innlegget underer jeg også litt forelska i. Kan jeg få pris på begge deler?
  Mvh Kate
  kate.bergland@gmail.com

  SvarSlett