lørdag 18. desember 2010

Luke 18

Luke 18 i Herlighets julekalender!!

For å delta i dag vil vi gjerne at du forteller oss litt om denne boken!!

Premien idag er da selvfølgelig denne herlige boken til en verdi av 499,- :)Vinneren av luke 17 ble Monja Brastad!!! :) Gratulere så masse med en ny cd :)
Send en mail til martine_aakre@hotmail.com med adressen din :)

PS. Vi har 50% på julvarer og 30% Maison Scotch klær!! :)
Løp og kjøp!!

8 kommentarer:

 1. Stilfullt, lekkert og fargerikt. En interiørbok til glede og inspirasjon. Akkurat som Herlighet.

  Annemone har jobba som interiørdesigner i ca. 20 år og driver hun sitt eget firma. Anemone er representert i prestisjefulle Andrew Martin Design Award-boken for tredje år på rad.

  Vil anbefale alle interiørinteresserte å stikke innom Herlighet å ansakffe seg denne flotte boken til jul. Kanskje en julegave til deg selv?
  Den kommer iallefall til å ligge under mitt juletre i år.

  Vibeke Qvigstad

  SvarSlett
 2. Stilfullt, lekkert og fargerikt. En interiørbok til glede og inspirasjon. Akkurat som Herlighet.

  Annemone har jobba som interiørdesigner i ca. 20 år og driver sitt eget firma. Anemone er representert i prestisjefulle Andrew Martin Design Award-boken for tredje år på rad.

  Vil anbefale alle interiørinteresserte å stikke innom Herlighet å ansakffe seg denne flotte boken til jul. Kanskje en julegave til deg selv?

  Vibeke Qvigstad

  SvarSlett
 3. Kan fortelle at æ tjyvtitte i denne boka hver gang æ e i en bokhandel... Denne boka e høøøøyt ønsket av mæ.....

  Blir nok årets julegave til mæ sjøl i år hvis æ da ikke e så heldig å vinne den her da.....

  Ha en strååålende fin dag.

  ~~Merete~~

  SvarSlett
 4. Jada,visst står den på ønskelisten og geipen blir skikkelig lang dersom den ikke ligger under treet!:/
  Denne boka er tjukk og god og full av inspirasjon,nydelige bilder og idéer....bilder fra hjem hun har jobbet som interiørarkitekt i rundt om i verden.En bok man kan frem gang på gang og hele tiden se nye ting,og aldri blir lei av!:)))
  gopd helg fra meg:)

  SvarSlett
 5. Denne boka har 288 sider stappfulle av fargerike og elegante interiører! ;-) Ønsker meg den!

  SvarSlett
 6. Hei

  Har kjøpt den i julgave til meg selv, har ikke kikket i den, skal kose meg i jula med boka:))))
  mvh heidi

  SvarSlett
 7. Hei;)
  Denne boken har jeg på ønskelisten min. Har tittet i den og den har så mange inspirerende , stemningsfulle og innbydende bilder.

  Annemone Wille Våge som har laget denne boken har reportasjer fra utsøkte "vanlige" hjem og andre plasser som bla Theatercafeen og Petter Stordalens hytte mm. Annemone Wille Våge er en kjent og dyktig interiørdesigner/stylist og hun innreder utsøkte hjem/hytter/mm. med de mest utsøkte detaljene. Hun har bla innredet kongeparets private leilighet på slottet, Celina Midelfarts hytte, Sissel Kyrkjebøs nye leilighet mm. Hun tar utg.pkt i kunden når hun lager til et hjem. En detaljrik dame som har skrevet en flott bok med innbydende bilder, som kan inspirere oss andre til å skape oss et flott hjem. Petter Stordalen sa en gang "Hun har evnen til å skape den lille magien som gjør at når en kommer inn i rommet, er det helt fantastisk å være der". Dette høres flott ut, og boken er innholdsrik med mange innspirerende tips og bilder i boken for oss som ønsker oss den.
  MVH Catrin

  SvarSlett
 8. Hei! Jeg kan fortelle at i denne lekre og inspirerende boken viser interiørdesigner Anemone Wille Våge oss sine fargerike og elegante interiører. Hun har innredet alt fra moderne til historiske miljøer i inn- og utland: leiligheter, hus, ferieboliger, kontorer, restauranter og hoteller - alle med individuelle uttrykk og i harmoni med stedets arkitektur og omgivelser.
  I boken vises blant annet Anemones interiører fra Lille Ulefos i Telemark, skipperhus, Copperhill Mountain Lodge i Åre, Choice hovedkontor, restaurant Eik Annen Etage og Theatercaféen i Oslo.
  Pernille Våge er medforfatter og formgiver.

  Elsker flotte interiørbøker, og denne boken vil jeg gjerne kose meg med å lese.

  Hilsen Marie Elise
  hvitlykke@gmail.com

  SvarSlett